PUPS
week 4

week 4

 

Update week 4

De puppy’s gaan de 5e levensweek alweer in het gaat zo snel….ze zijn alweer 4 weken oud!!
Hun leefwereldje is al een stukje groter geworden de werpkist is eruit en ze verkennen de woonkamer met z’n allen. De een gaat er onderzoekend op uit terwijl de ander nog heel voorzichtig onder de indruk is van al het nieuwe. Ze zijn zich nu echt bewust van elkaar en spelen en pesten er op los , hoe leuk is dat….om samen de wereld om je heen te ontdekken om daarna dicht bij elkaar in een diepe slaap te vallen.
De ontwikkeling gaat razendsnel en het is zo geweldig mooi om er getuige van te mogen zijn, wat is het een heerlijk stel bij elkaar.
Het eten en drinken gaat prima, eerst nog een vleespapje uit de trog maar na een paar dagen aten ze al uit een eigen bakje. Ik heb de vlijmscherpe nageltjes nog maar eens geknipt, en dat waren er heeel  veel . Een aantal toekomstige baasjes zijn op bezoek geweest en hebben ze bewonderd en geknuffeld.

In principe zit bijna de helft van de tijd die ze bij ons zijn er nu op. Wij genieten en zijn zo blij dat alle pups goed groeien en gezond zijn, en zijn zo super trots op Enjoy, ze is een super moeder ze is heel zorgzaam en lief voor de puppy’s, ze laat ze nog steeds bij haar drinken, wat echt geen pretje meer is met die scherpe tandjes en nageltjes.

Voor een van deze schatjes, een reutje,  zoeken wij nog een fijn thuis.